Joan Baldoví ha reclamat a Benicarló “que ha arribat l’hora de deixar enrere l’etapa de Panamà, de Gürtel, la Púnica i del desmantellament dels serveis públics protagonitzada pel PP per apostar per veus fermes i decidides que defensen les necessitats de la ciutadania de les comarques de Castelló”.

Així ha dit que la candidatura A la Valenciana i els seus integrants seran la garantia perquè el nord del país “s’oblide dels perills del Castor i no es pose en funcionament digan el que digan els informes externs encarregats per un govern que no vol reconèixer l’obvietat dels informes dels instituts geològics i miners de l’Estat i que responsabilitzen la injecció de gas”.  També es va comprometre a que les infraestructures milloren en aquest tram del territori, “autèntic forat negre pel que fa a serveis de trens de rodalies i autovies”.

Marta Sorlí ha recordat la desídia amb la que fins ara s’ha tractat a la comarca.  “Seguim sense rodalies, amb una estratègica per al futur de la comarca N-238 molt perillosa, amb una deficient via per atraure el turisme del nord per la A-68 que segueix sense plasmar-se en plànols i amb un menyspreu insultant en qüestions com el corredor Mediterrani, l’a-7 o la situació de regressió de les nostres costes, com passa a Benicarló.

La candidata al Senat Emilia Sánchez-Pantoja ha reivindicat la importància del Senat, que “altres han convertit en un cementiri d’elefants polítics o en un refugi d’imputats”, en referència a expresidents com Lerma, Montilla o Fabra i l’exalcaldessa de València, Rita Barberà.  “Front els que van a jubilar-se al Senat oferim compromís de treball, ètica, lluita contra els aforaments i una proposta de conversió de la cambra alta en una de representació real dels territoris, dels seus problemes d’infraestructures, finançament i col·laboració cultural amb una estructura més modesta i efectiva”.

Enric Pla ha destacat la feina dels ajuntaments governats per forces del canvi “que han demostrat que s’està fent una política diferent” i va posar com a exemples de col·laboració “Benicarló i Vinaròs amb convenis i estratègies de desenvolupament urbà sostenible, ja que les administracions han de col·laborar i just ara és el moment de sumar i cooperar i no com en l’etapa anterior del PP, caracteritzada pel malbaratament i la poca efectivitat”.

En una nit prop del mar, en la qual es respirava l’ambient de la foguera i de Sant Joan, Sebastián Bretones ha insistit en la “defensa que A la Valenciana farà dels serveis públics, com l’educació, o l’estat del benestar.  La política feta per les persones normals front de política de les elits i els banquers”.