El senador Jordi Navarrete i la diputada Marta Sorlí han expressat a l’eixida de l’acte de lliurament de les credencials com a càrrecs electes per Castelló la seua intenció de convertir-se “en corretges de transmissió i portaveus de les necessitats de les comarques de Castelló i el País Valencià a Madrid”.

Sorlí ha expressat la seua gratitud i ha manifestat el seu desig de dur a Madrid, a partir del proper dimarts, “la representació i les reivindicacions històriques de les comarques del Nord”.  Entre aquestes, la diputada ha citat el servei de rodalies amb el Maestrat i la dignificació de la línia C-6 fins València.  Per a Marta aquestos sis mesos com a diputada “no han sigut fàcils pel context d’un govern que no ha fet cas a les peticions dels pobles valencians”.

D’altra banda, Jordi Navarrete ha assegurat que tractarà de “fer visibles a una cambra prou invisibilitzada les necessitats dels sectors productius valencians, la falta d’infraestructures que patim i les noves formes de fer política que passen, entre d’altres, per una reforma del Senat per tal de convertir-lo en una cambra de representació territorial real, amb un nombre menor de senadors i més representativa”.  Per al nou senador, “recollir l’acreditació i posar-nos a treballar al costat de Carles Mulet pel benestar dels ciutadans, és una gran responsabilitat a la que espero estar al nivel”.