L’Ajuntament ha adquirit un elevador per a persones amb mobilitat reduïda per a la piscina municipal de manera que les instal·lacions són ja completament accessibles per a tots les usuaris.  La cadira ha costat 3.800€ i és un mecanisme demandat des de fa molt de temps i suposa l’adequació de les instal·lacions a la normativa.

El regidor d’Esports, Salva Rius, esplica que “hem estat treballant durant molt de temps per tal d’adquirir l’elevador que més s’acoblara a les nostres necessitats i, després de visitar diversos municipis, hem optat per este model que permet desmuntar-lo quan s’acabe la temporada”.

De forma paral·lela, han continuat les inversions en la millora de les instal·lacions de la piscina municipal, amb el canvi de diverses dutxes i la revisió a fons de la depuradora, que ha suposat la reparació d’algunes fuites existents.

Les piscines municipals de Betxí es van obrir el passat 18 de juny i estaran operatives fins a principis de setembre.  A partir de la pròxima setmana, s’han preparat tot un seguit de cursos de natació i d’activitats aquàtiques dins de la programació d’estiu.