La campanya Castelló + Sostenible celebrarà aquest estiu dos tallers a la platja del Serradal per a promocionar la protecció de les dunes i del litoral mediterrani, així com fomentar la importància de cuidar aquest ecosistema que, en breu, serà declarat reserva de flora i fauna.

El dissabte 30 de juliol, des de les 11 fins a les 14 hores, tindrà lloc a la platja del Serradal el Taller de Protecció de les Dunes. Comptarà amb un circuit per les dunes per destacar la importància de determinades espècies que habiten en la zona, i es realitzaran jocs i activitats dirigits al públic familiar per divulgar i promocionar hàbits respectuosos amb el medi ambient d’una manera divertida i didàctica. Durant aquesta jornada pel paratge del Serradal, es realitzaran cartells sensibilitzadors que després es publicaran en Facebook.

D’altra banda, el taller que es durà a terme el dissabte 27 d’agost, sota el títol Protecció del Litoral Mediterrani també tindrà lloc a la platja del Serradal i consistirà en l’explicació dels distints sistemes litorals, deltes, dunes, maresmes… així com els beneficis d’aquests ecosistemes. Es pretén remarcar la importància de les espècies que hi habiten. Durant el taller s’hi realitzaran jocs en l’arena per conèixer les conseqüències de llençar residus per la costa. La jornada estarà animada per les mascotes Bravito i Mansita, i també s’hi realitzarà un concurs de cartells sensibilitzadors. Torre la Sal 2 obsequiarà els guanyadors dels cartells amb entrades per a l’Oceanogràfic.

Els tallers, que són de caràcter gratuït, duren aproximadament tres hores (des de les 11.00 fins a les 14.00 hores) i amb ells s’explicarà la importància de cuidar i protegir la costa mitjançant activitats lúdiques i divulgatives dirigides a tota la família. D’aquesta manera, la platja del Serradal, acollirà dues jornades que sensibilitzaran el públic i donaran a conèixer les espècies de flora i fauna que habiten en el nostre litoral.

La campanya Castelló + Sostenible se celebra una vegada al mes, i es pot consultar tota la informació necessària en www.castellomessostenible.com.