El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes va celebrar ahir una sessió extraordinària una vegada ha finalitzat el termini que es va fixar en la reunió mantinguda el passat 15 de juliol perquè tots els membres del mateix pogueren examinar les factures corresponents a les despeses de celebració de les festes de la Magdalena de 2016, dins de la voluntat del Govern Local i de la Junta de Festes d’explicar aquestes despeses amb total transparència.

Conclòs aquest termini, s’han detectat discordançes entre la comptabilitat efectuada pel Patronat de Festes i l’elaborada per la Junta, principalment perquè aquesta entitat considera part de les factures com a despeses no computables i comptabilitza una sèrie d’ingressos que, si bé estan compromesos, encara estan pendents de ser efectius.

Per tot açò s’ha acordat que els membres de la Junta de Festes i els tècnics del Patronat treballen de forma conjunta per a aclarir la gestió comptable de les festes de la Magdalena.

Des del Consell Rector s’ha volgut deixar clar que no hi ha hagut cap aprofitament personal per part dels membres de la Junta i s’ha atribuït aquesta situació a la falta de temps i d’experiència de les dues parts. Per açò, s’ha pres el compromís de cenyir-se al compliment dels estatuts perquè aquesta situació no torne a succeir.