Castelló i Baise signen una carta d’intencions per una relació entre les dues ciutats

L’Ajuntament, representat pel vicealcalde Enric Nomdedéu, i els representants del govern de la ciutat xinesa de Baise van signar una carta d’intencions per al desenvolupament de relacions internacionals d’amistat entre les ciutats de Baise (regió autònoma Guangxi Zhuang) i Castelló.

Així, en aquesta carta d’intencions ambdues ciutats van mostrar el seu interès per “enfortir la cooperació i els intercanvis bilaterals en diversos camps com la cooperació en comerç i economia, indústria agrícola, cultura de l’esport, educació, turisme, logística i altres camps, per a aconseguir beneficis mutus”.

A més, Castelló i Baise “es desenvoluparan i col·laboraran en el camp de l’esport per a la formació i l’educació, especialment en el futbol”.

Finalment, els dirigents i els departaments rellevants de les dues parts signatàries “estaran regularment en contacte i promouran visites d’intercanvi de delegacions privades i oficials entre les dues parts per a negociar intercanvis bilaterals i cooperació en assumptes que els preocupen a ambdues”.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *