El Pacte Local d’Ocupació aprova un pressupost de 300.000 €

El Consell Rector del Pacte Local d’Ocupació s’ha reunit en sessió extraordinària per a aprovar el pressupost per al 2016 amb la finalitat de promoure actuacions que doten de major solidesa les iniciatives empresarials a través del foment de la cultura emprenedora, la formació en autoocupació i l’emprenedoria.

D’aquesta manera, s’ha aprovat el pressupost de 300.000 euros que anirà destinat a diverses propostes d’actuació, segons les directrius del I Pla Estratègic d’Ocupació, signat el darrer 18 d’abril.

Les entitats que han aportat propostes són l’equip de govern, UGT, CCOO, la Confederació d’Empresaris de Castelló (CEC) i CEPYMEC, la confederació de la xicoteta i mitjana empresa de la ciutat.

En primer lloc, cal destacar que en aquest consorci es posa en marxa per primera vegada un Pla d’Ocupació Juvenil i un Pla d’Ocupació dirigit a dones majors de 44 anys. Aquests nous plans ocupacionals tenen una partida de 75.118,95 euros cadascun.

A més a més, es contractarà personal per al consorci: un/a auxiliar administratiu, un tècnic/a d’ocupació i un altre/a d’emprenedoria , i tres monitors/es per a la formació ocupacional. Per a aquesta primera línia es destinarà un total de 66.242 euros.

També es posaran en marxa tres cursos ocupacionals, l’alumnat del qual rebrà una beca d’assistència. El pressupost destinat a aquesta línia de treball ascendeix a 47.520 euros.

D’altra banda es treballarà en la Xarxa de territoris Socialment Responsables per aconseguir que Castelló es situe com a ciutat consolidada en temes de sostenibilitat i territori socialment responsable.

Per últim, s’adjudiquen 15.000 euros al material necessari per als cursos, equips de protecció, maquinària, eines i assegurança d’accidents entre d’altres.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *