Porcar i Ruiz es reuneixen amb els pares i mares dels alumnes per comunicar-los que el servei començarà la setmana que ve.

El regidor d’Educació, Enric Porcar, i la presidenta del Districte Oest, Verònica Ruiz, s’han reunit aquesta vesprada amb els pares i mares dels xiquets del Raval Universitari de Castelló que no van poder ser escolaritzats als centres de la zona per informar-los que, per fi, podran disposar de transport escolar gratuït per desplaçar-se diàriament fins als seus centres educatius.

Així, els beneficiats seran un total de 18 xiquets de 3 anys que estan matriculats en els col·legis Jaume I i Vicent Artero que no van obtindre plaça als centres més propers als seus domicilis, el Vicent Marçà i el Manel Garcia Grau.

El nou servei d’autobús, que serà prestat per l’empresa Hicid, s’engegarà durant la setmana que ve i suposarà una inversió d’uns 7.000 € per als mesos de març a juny. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Castelló complirà amb l’acord plenari aconseguit el passat mes d’octubre i que, per fi, es pot engegar després que l’Ajuntament haja obtingut els permisos necessaris i el Consell li haja cedit les competències en aquesta matèria.

Per la seua banda, els pares i mares dels xiquets beneficiats per aquest nou servei s’han mostrat molt agraïts a l’equip de Govern i, especialment, al regidor d’Educació per fer realitat la seua reivindicació i per haver mostrat sempre la seua capacitat d’escoltar i atendre les seues necessitats.

Declaracions del regidor d’Educació i de la Tinent d’Alcalde del Districte Oest