El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha fet una crida a tots els afiliats i als ciutadans en general perquè participen en la manifestació del Primer de Maig, una marxa que començarà en el carrer Sant Lluís, al costat de la plaça de les Aules. Garcia considera imprescindible que els treballadors es mobilitzen en defensa dels seus drets “en un moment en què molts dels èxits laborals que es consideraven consolidats estan sent amenaçats per les polítiques del Govern espanyol i la Unió Europea”.

Garcia destaca que “és el moment d’eixir al carrer de nou en aquests dies en què el capitalisme està mostrant la seua cara més dura”, entre els efectes del qual destaca “la destrucció de l’equilibri ecològic del planeta i la fallida dels ascensors socials”. Segons el representant de Compromís, les reformes laborals “estan donant l’esquena a les persones, que cada vegada perden més drets” i provoquen que “les diferències entre rics i pobres augmenten”.

Ignasi Garcia considera necessari recordar que “és amb la lluita i l’esforç de moltes persones com s’han aconseguit els drets que ens permetran viure en un món pensat per a les persones i no només perquè gaudisquen uns pocs ambiciosos i egoistes”.

Com cada any, Garcia, en la seua condició de portaveu de l’agrupació local de Compromís, ha enviat una carta als afiliats convidant-los a ser part activa de la manifestació, crida que també ha sigut transmesa per l’Espai Compromís.