L’Ajuntament de Castelló contractarà 50 joves amb el programa Avalem Joves +

L’Ajuntament de Castelló contractarà 50 joves durant un període d’un any en el marc del programa ‘Avalem Joves +’, una iniciativa impulsada en col·laboració amb el Servef, i dirigida a afavorir la inserció en el mercat laboral de joves aturats. El projecte, pressupostat en 1,27 milions d’euros, ha sigut presentat avui pel secretari autonòmic d’Ocupació i director general del Servef, Enric Nomdedéu i l’alcaldessa de Castelló.

El programa va dirigit a ajuntaments, mancomunitats i diputacions de tota la Comunitat Valenciana, i en el seu conjunt, s’espera beneficiar a més de 4.000 joves amb contractes que tindran una durada de 7 o 12 mesos, segons les necessitats de cada institució, però a Castelló tots els contractes que es formalitzen el seran per un any.

A nivell autonòmic, el programa ‘Avalem Joves +’ compta amb un pressupost de 56 milions d’euros, provinents de fons europeus. En el cas de Castelló, als 780.451 euros que li ha assignat el Servef, l’Ajuntament sumarà 495.559 d’euros de fons propis per a ampliar la convocatòria a més beneficiaris.

Per a poder participar en aquest programa és condició indispensable ser menor de 30 anys i estar inscrit en el Servef, en el programa de Garantia Juvenil. S’estableixen dues categories de participació: per a joves sense qualificació determinada i per a joves amb qualificació acadèmica, cadascuna amb un nivell salarial segons les categories professionals de cada entitat.

Entre les contractacions que realitzarà l’Ajuntament hi ha personal per als patronats d’Esports, Festes i Turisme, Comerç, Àrea de seguretat, Cultura, Educació, Infraestructures, Normalització Lingüística, Planetari, Serveis Socials, Mobilitat, Sanitat, Tresoreria i Joventut, principalment. Les característiques de la plaça determinen el grau de formació que s’exigeix.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *