El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha volgut comunicar hui la decisió que des de l’Ajuntament de Castelló s’ha pres definitivament respecte a la ubicació de la futura nova escola Vicent Marçà. Així, Porcar, ha informat que la proposta que definitivament s’ha traslladat a Conselleria d’Educació és la de construir la nova escola al mateix lloc on està ubicada en l’actualitat.

Porcar ha informat que aquesta decisió ha tingut en compte molts factors, entre altres, les demandes tant de la comunitat educativa de l’escola: pares, mares i direcció, com de l’associació de veïns del Raval Universitari, els quals volien que l’escola es mantinguera dins del barri. Cal tindre present que a causa de la nefasta planificació del barri realitzada per anteriors governs del Partit Popular, al barri no existeix cap altre solar dotacional on poder construir l’escola.

“Durant aquest temps s’han estat fent moltes gestions per tal d’esgotar totes les opcions possibles on poder construir l’escola i, finalment, la millor opció possible ha sigut la de mantenir-la al mateix lloc on està ara mateix”, ha explicat Porcar.

Així, l’escola Vicent Marçà albergarà finalment dues línies, que ha sigut l’opció per la qual ha apostat l’Ajuntament de Castelló en tot moment perquè “a partir de criteris pedagògics, el més interessant és que les escoles siguen més bé xicotetes, d’una o de dues línies, per a poder donar una educació de major qualitat i una atenció als alumnes més personalitzada”.