L’Ajuntament de Castelló podrà emprar a altres 88 aturats més amb la segona edició del pla Jornals de Vila

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló aprovarà aquest dijous la segona edició del programa Jornals de Vila, que permetrà contractar a 88 persones aturades prioritzant aquelles que es troben en situació d’exclusió social, que siguen derivats dels Serveis Socials o que acrediten ser usuaris d’aquest servei

Jornals de Vila té un pressupost inicial d’1.406.265,98 euros dividits entre els exercicis de 2017 i 2018, la qual cosa permetrà contractar a persones d’àmbits diversos: lampistes, oficials d’electricitat, oficials i peons d’obra de paleta, oficials i peons de pintura, peons de neteja, oficials i peons de fusteria metàl·lica, un coordinador i un treballador social, un educador social, administratius i auxiliars administratius, auxiliars de programes d’habitatge i un arquitecte tècnic o aparellador.

Per la seua relació amb la noticia, recordem l’article d’opinió parlant d’aquest tema del nostre company Ignasi Garcia: https://gentambvalentiacs.wordpress.com/2016/09/07/jornals-de-vila/

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *