L’àrea de patinatge del Raval Universitari compta ja amb un accés propi per als practicants d’aquest esport

La regidoria d’Esports ha realitzat unes millores en la zona esportiva del Raval Universitari. Per una banda, i amb la intenció d’independitzar la zona del ‘skate’ de la resta de la instal·lació del Pàdel Universitari, s’ha col·locat una porta exclusiva per a l’accés a aquesta àrea i una tanca que separa les dues parts. Fins ara, el recinte del patinatge estava inclós físicament en la zona de les pistes de pàdel, una situació que donava lloc a problemes als usuaris de les dues instal·lacions.

Abans de l’actuació, els practicants de ‘skate’, xiquets i xiquetes, adolescents i joves, es veien obligats a accedir a la pista travessant l’àrea del pàdel, amb les conseqüents molèsties que les constants entrades i eixides ocasionaven tant als propis joves com als jugadors i usuaris de les pistes de pàdel. Després de les obres de condicionament s’ha habilitat un accés directe al parc de ‘skate’ i s’ha mantingut la via d’entrada de vehicles a la zona del pàdel per a possibles tasques de manteniment. La zona de patinatge, situada en una cantonada i adossada al recinte del pàdel, disposa ja d’accés propi.

Enric Porcar, regidor d’Esports, destaca que “aquesta actuació era una reivindicació de l’empresa que gestiona les pistes i, sobretot, de l’associació de veïns del Raval Universitari, que havia expressat el seu desig que la pista de patinatge, com sol ocórrer amb aquest tipus d’instal·lacions, fos independent”. La reforma garanteix la seguretat dels joves i elimina les incomoditats a aquests dos col·lectius d’esportistes.

Per altra banda, també s’ha instal·lat en les diverses sales del pàdel un sistema de climatització ja que aquests espais no en disposaven. Açò ocasionava problemes per als usuaris, sobretot en les èpoques de fred i de calor, ja que la meitat de l’any no es podia estar per haver-hi temperatures molt elevades o excessivament baixes. D’aquesta manera s’esmena una deficiència en una instal·lació molt nova que deuria haver comptat amb un sistema de climatització des del moment en què va obrir.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *