El Servei d’Igualtat de l’Ajuntament proposa un taller de comunicació no violenta en la parella

El Servei d’Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament ha organitzat un nou taller dirigit a dones, concretament sobre comunicació no violenta en l’àmbit de les relacions interpersonals i de parella. S’espera que inicie el 15 de setembre i que es perllongue durant tres o quatre mesos, ja que es realitzarà una sessió de dues hores cada setmana. D’altra banda, el preu és gratuït i per a participar és necessari inscriure’s en l’Ajuntament.

Per a la realització del taller es crearà un grup de 20 dones. A més, l’horari estarà determinat per la disponibilitat de les participants, tenint en compte la jornada laboral i altres aspectes similars. Aquesta activitat està dirigida a dones interessades en aprendre sobre la comunicació i tot el relacionat amb aquesta, com les actituds, les barreres que es creen, l’assertivitat, l’empatia…

Aquest taller, que es durà a terme durant les mateixes dates que el taller de ‘mindfulness’ i relaxació, és una de les accions que el Servei d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes ha engegat per a treballar per la igualtat, com ja ha fet anteriorment amb altres tallers.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *