L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Modernització que dirigeix Ignasi Garcia, ha iniciat el procés selectiu de constitució d’una borsa de treball de tècnics i tècniques especialistes en informàtica. Garcia ha explicat que el passat divendres 17 de novembre es va realitzar la primera prova selectiva d’informàtics de sistemes, “una peça clau dins del que és l’estructura de l’Ajuntament i estem especialment contents perquè hi ha hagut una gran resposta ciutadana”, segons ha valorat.

Fins a 75 persones han participat en aquesta primera prova que demostra que “quan les coses es fan obertament, pensant en els mèrits i la capacitat, al final la ciutadania veu que hi han possibilitats i per tant participa”, ha expressat Garcia. A més, el regidor ha destacat que “és important que les institucions públiques es vegen com una cosa que és de tots, i encara més perquè l’anterior govern i l’actual de Madrid del Partit Popular estan fent una política per desmantellar l’administració pública, i això, contra el dogma que ells intenten estendre, acaba repercutint en els serveis i l’atenció que es dóna als ciutadans”.

Així mateix, el regidor manifestat que “necessitem una administració forta que puga respondre a les necessitats que té la gent, però que també puga estar aliena als vaivens del mercat”.

Garcia ha ressaltat que “des que vam entrar a aquest ajuntament vam fer un gran esforç en crear moltes borses de treball que han generat molta ocupació, i això demostra que som un govern que apostem perquè l’ajuntament puga donar resposta a la ciutadania amb el seu recurs més important, que són els recursos humans”.