Castelló gaudirà d’un servei 24 hores de TRAM i bus durant la Nit de cap d’any i els dos caps de setmana previs

S’ofereixen serveis extres nocturns en Nit de cap d’any i els caps de setmana del 15 i 16 i 22 i 23 per a oferir alternatives al cotxe.

TRAM de Castelló i els serveis de transport de l’Ajuntament de la ciutat ampliaran l’oferta que presten habitualment amb motiu de les pròximes festes nadalenques i oferiran servei nocturn ininterromput durant Nit de cap d’any, així com els dos caps de setmana previs. La col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament de Castelló ha permès dissenyar un servei que garanteix en aquestes dates la mobilitat en transport públic dels castellonencs.

D’aquesta manera la L1 Ciutat de Castelló-Hospital General i la nocturna N1 així com el TRAM de Castelló tindran servei 24 hores els dies 15, 16, 22, 23 i 31 de desembre.

TRAM de Castelló també tindrà serveis especials els dos divendres i dissabtes previs al dia de Nadal. Durant la resta de l’any funciona en horari nocturn els divendres i dissabtes fins a les 3.00 del matí amb eixides cada hora, però els dies 15, 16, 22 i 23 hi haurà expedicions extra cada hora fins a les 8:00 del matí amb eixides a les hores en punt des del Grau i a la mitjana des del Raval Universitari. La freqüència durant la Nit de cap d’any serà cada mitja hora.

La connexió amb el Grau també es reforçarà en Nit de cap d’any amb la línia d’autobusos que connecta la plaça Borrull amb el Grau, que tindrà expedicions extra amb eixides cada 40 minuts durant tota la nit des de les 23:00 fins a les 6:20, enllaçant amb el seu servei habitual.

Aquest dispositiu especial se suma als quals ofereix TRAM de Castelló de manera habitual els caps de setmana com a part de la política de promoció del transport públic que desenvolupa el Govern del Botànic.

Els horaris previstos estan disponibles i es poden consultar en les parades de la xarxa, així com en la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló (secció mobilitat) i en TRAM de Castelló http://www.tramcastellon.com.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *