Cultura programa un Nadal de Corals que s’apropa a tots els districtes veïnals

El cicle d’actuacions musicals comptarà amb la participació de 12 corals del 15 de desembre dins el 4 de gener.

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, engega aquest divendres el cicle de Nadal de Corals que preveu emplenar els carrers, places i parròquies de la ciutat. Es tracta d’un cicle d’actuacions musicals que té com a objectiu fomentar i estimular la interpretació d’obres musicals locals, nacionals i internacionals.

Aquest conjunt de concerts està dissenyat per a oferir a la ciutadania de Castelló la possibilitat de gaudir d’audicions musicals interpretades per les corals i grups musicals que treballen a la ciutat. La proposta permet apropar la campanya de nadales a tots els districtes veïnals programant concerts a l’aire lliure, carrers, places i diverses parròquies de la ciutat.

Les actuacions comencen aquest divendres 15, amb la coral Vicent Ripollés a les 19.00 hores a la Plaça Fadrell i a les 20.15 a la Parròquia Sant Francesc, i es prolongoran fins al dijous 4 de gener de 2018. En aquesta edició participen un total de 12 corals i grups musicals: Vicent Ripollés, Schola Jubilemus, Pentecosta, Cor Gregorià Resurrexit, Ad Libitum, Orfeó Universitari, Veus Atrevides, Polifònica Sant Pere, Veus de Lledó, Juan Ramón Herrero, Coral Castalia i Innuendo.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *