El regidor Enric Porcar ha explicat que “l’ampliació anirà acompanyada d’un treball i un estudi que acabarà sent materialitzada en l’execució del Pla d’Ordenació de Recursos Naturals.”

El Consell Rector del Desert de les Palmes, on hi ha representació de tots els municipis els quals tenen part del terme del Parc Natural, s’ha reunit per tal de començar a analitzar quines podrien ser les diverses ampliacions.

El representant de l’Ajuntament de Castelló en aquest Consell, el regidor d’Esports i d’Educació Enric Porcar, ha expressat que en aquesta reunió “tot el món ha manifestat una voluntat clara, i això és molt positiu, d’anar aprofitant aquesta oportunitat en la qual ha sigut l’Ajuntament de Castelló qui ha donat el primer pas i a la qual s’han volgut sumar tota la resta de municipis”. “És un aspecte a valorar perquè és la primera vegada en la qual totes les administracions que envolten el Desert de les Palmes volem treballar conjuntament per mirar d’ampliar el perímetre del Parc Natural”, ha afegit.

L’ampliació del Parc Natural del Desert de les Palmes “haurà d’anar acompanyada d’un treball i un estudi que acabarà sent materialitzada en l’execució del Pla d’Ordenació de Recursos Naturals (PORN)”, segons ha explicat el regidor Porcar.

Porcar ha destacat que el proper mes de gener “ens tornarem a trobar amb unes propostes concretes on cadascun dels municipis haurà de portar la seua treballada i coordinada amb la resta de municipis que l’envolten”. Així mateix, ha mostrat la seua satisfacció perquè “ha estat una reunió molt fructífera on hem parlat de les diverses zones que conformen el Desert i a més hi ha una bona sintonia per a treballar de forma conjunta”.