L’Ajuntament de Castelló recupera la Fireta de Santa Llúcia aquest proper dissabte

El regidor de Transparència, Modernització i Normalització Lingüística, Ignasi Garcia, ha presentat aquesta setmana la Fireta de Santa Llúcia que tindrà lloc a la plaça Mallorca durant tota la jornada del proper dissabte 16 de desembre. El regidor ha estat acompanyat de la directiva de l’Associació de Veïns Raval de la Trinitat, de la seua presidenta, Inma Roig, i l’autora del cartell, Clara Navarro.

L’Ajuntament de Castelló recupera aquesta fira que enguany oferirà un total de 22 paradetes de venda de productes nadalencs, recuperant una proposta veïnal i tradicional molt atractiva. Col·laboren i participen distintes entitats, organitzacions i alumnes.

Aquesta tindrà lloc durant tot el dia i comptarà amb les actuacions del Cor Innuendo i del grup de danses El Forcat.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *