La Plaça Major va ser l’escenari de la presentació, on s’han fet exhibicions d’arts marcials coincidint amb la celebració del Campionat d’Espanya de Taekwondo.

Aquest matí s’ha presentat el primer dels projectes executats corresponents als Pressupostos Participatius, el tatami municipal. Aquest s’ha presentat a la Plaça Major i ha comptat amb la participació de diversos equips i clubs de taekwondo, judo i altres esports de lluita de la ciutat que han fet una sèrie d’exhibicions a l’aire lliure. També han participat alguns dels millors esportistes de taekwondo que aquest cap de setmana estan disputant el Campionat d’Espanya al pavelló Ciutat de Castelló. A la presentació han participat el regidor d’Esports i Educació, Enric Porcar, el regidor de Transparència i Modernització, Ignasi Garcia, i el gerent del Patronat d’Esports, Francesc Rubio.

El tatami municipal, que va ser una proposta del club Koi Judo durant el procés dels Pressupostos Participatius d’enguany, és un tatami tradicional de 196 m2 (14m x 14m) format per matalassets de 2×1 de palla d’arròs de 4 cm d’espessor. El tatami municipal estarà instal·lat de forma permanent a la sala multiusos del Gaetà Huguet i també hi haurà un altre al magatzem del Pavelló Sindical per a usar en competicions de gran envergadura.