La iniciativa ‘Nit a la Biblioteca’, engegada per la Regidoria d’Educació, estava dirigida a xiquets i xiquetes de 8 i 9 anys.

Al voltant d’una trentena de xiquets i xiquetes d’entre 8 i 9 anys varen gaudir  d’una intensa vetllada de jocs, contes i màgia a la biblioteca. La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, ha programat per primera vegada la iniciativa ‘Nit a la Biblioteca’, una activitat que forma part de la programació de Castelló Ciutat Educadora.

Així, els escolars han pogut passar la nit sencera a la biblioteca, concretament a l’Espai de Lectura Censal, on els i les alumnes de tercer i quart de primària han gaudit d’una sèrie d’activitats d’allò més divertides i s’han quedat a dormir.

El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha destacat que ‘Nit a la biblioteca’ “va nàixer amb dos objectius: donar a conéixer i promoure l’ús de les biblioteques i els espais de lectura que tenim a Castelló i per altra banda oferir alternatives d’oci educatiu als xiquets i les xiquetes de la ciutat”.

Porcar també ha argumentat que “la satisfacció és completa, perquè tots els escolars que han participat estan molt contents amb l’activitat. Des de la regidoria creiem que el fet de poder passar una nit, dormir fora de casa i que eixa nit estiga plena de jocs, d’aventures, de contes i tot enmig de llibres és una proposta molt interessant i que val la pena que celebrem pròximes edicions i que ho dirigim a diferents edats”.

Els xiquets i xiquetes han pogut descobrir què passa a la biblioteca una vegada es tanquen les llums i les portes. A més a més, els animadors i animadores i participants han compartit una vetllada de jocs, contes i altres activitats amb el llibre i la màgia com a centre de tot. ‘Una nit a la biblioteca’ s’ha allargat des de les 21.00 hores d’ahir fins a les 9.00 hores d’aquest mateix matí.