Xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys han gaudit d’un campus científic gratuït durant les vacances de Nadal.

L’Escoleta de Nadal del Planetari ha finalitzat amb un èxit en l’aforament. El campus científic ha comptat amb 50 xiquets i xiquetes d’entre els 3 i 12 anys durant tots els matins del 26 al 29 de desembre, i del 2 al 5 de gener. Es tracta d’una iniciativa gratuïta impulsada per la Regidoria de Cultura que encapçala Verònica Ruiz, on una gran quantitat de xiquets i xiquetes s’han quedat en llista d’espera perquè l’aforament ja estava complet.

Han estat unes vacances científiques i divertides on han gaudit d’unes activitats molt enriquidores. Entre d’altres, els xiquets i xiquetes s’han encarregat de plantar i cuidar una planta de temporada, han realitzat diversos jocs científics com la pesca magnètica o un concurs de coets, han descobert el magnetisme i els materials i han creat un sistema solar. A més, també s’han desenvolupat altres tipus de jocs més tradicionals com la gimcana, el dutchball o la recerca del tresor, i d’altres com treballs manuals i tallers de cuina.

L’Escoleta pretén que els xiquets i xiquetes matriculats puguen gaudir i desenvolupar la seua creativitat mitjançant experiències científiques, sempre des d’unes activitats lúdiques, diferents i molt divertides.