Verònica Ruiz i Enric Porcar conviden a totes i tots a acostar-se aquest diumenge a la plaça Juan Baptista Porcar de Castelló per gaudir de les activitats programades.

Dins de la campanya de dinamització dels parcs públics de la ciutat de Castelló, l’Ajuntament de Castelló ofereix diumenge que ve, 14 de gener, una nova proposta lúdica i festiva al voltant de la cultura i l’esport. En aquesta ocasió les activitats es desenvolupen a la plaça Joan Baptista Porcar de Castelló a partir de les 11 del matí.

La part musical anirà a càrrec del grup castellonenc Hummer Lema. El rap i el hip-hop posaran la nota lúdic-musical a la jornada que conclourà sobre les 13.30h. Per la seva banda, el Patronat d’Esports de Castelló s’ocupa de potenciar la part esportiva en aquest cas de la mà del Club Pilotari de Castelló. La Pilota Valenciana es converteix en aquesta ocasió en l’aposta esportiva per al públic assistent amb l’objectiu de fomentar la participació d’aquest esport autòcton. Al mateix temps, s’ofereix un ampli ventalldels anomenats “Juga Fusta” com una proposta educativa i d’entreteniment dirigida a un públic familiar.

Les activitats que formen part de la campanya Sentim els Parcs se centren sempre en una temàtica ambiental amb la finalitat de divulgar valors de respecte al medi ambient a través de jocs, tallers i activitats per a tots els públics. Es pretén amb aquesta iniciativa democratitzar i descentralitzar la cultura portant l’animació dels barris més enllà del centre de la ciutat. La campanya de dinamització Sentim els Parcs es ve desenvolupant des del octubre de 2015 i té una molt bona acollida entre els ciutadans de Castelló.

La propera proposta de Sentim els Parcs es celebrarà el dia 28 de gener a la plaça del Primer Molí de Castelló.