El programa manté els tres dies d’activitats amb major presència d’actes musicals i per a públic infantil.

El Grau afronta el compte arrere per a viure una nova edició del Carnestoltes en la qual es potencia la programació per a reforçar el seu atractiu turístic.  El Carnestoltes 2018 tornarà a comptar amb tres dies d’actes els dies 9, 10 i 11 de febrer.

El Carnestoltes del Grau té tot el potencial per a convertir-se en un referent en aquest tipus de celebracions i atraure a un major nombre de visitants al Districte Marítim de la ciutat durant tres dies.

La Cridà infantil a càrrec de les escoles del Grau arrancarà oficialment la programació el divendres 9 de febrer a les 18:30, amb un públic infantil al que també aniran dirigits l’espectacle La Festa del Rei, de la companyia Scura Splats, i l’espectacle de “amor, humor i circ” de la mà d’Eddy Eighty. Pitakumba Batukada i els Dolçainers i Tabaleters del Grau arreplegaran el testimoni per a animar i ambientar la tard-nit grauera amb un cercaviles que partirà des del parc de la *Panderola fins a arribar a la Tinença d’Alcaldia, on a les 20:00 hores, se celebrarà la solemne recepció del *Rei Carnestoltes.

L’acte central arribarà el dissabte, 10 de febrer, amb la Gran Desfilada de Carnestoltes a partir de les 19:00 que recorrerà els carrers Xurruca, Canalejas, Gravina, Sebastián Elcano i Sant Pere fins al parc de la Panderola. La desfilada comptarà amb la participació del Rei Carnestoltes, comparses, carrosses, les xarangues Xaquexaqué i Curts do it, Pitakumba Batukada, Acadèmia Coppelia, la companyia La Fam i Scura Splats amb l’espectacle La selva. Aqueix mateix dia al matí, a partir de les 11.00, els més xicotets seran els protagonistes de la desfilada infantil. Ja el diumenge se celebrarà la Vetlla de la Sardina en el parc de la Panderola a partir de les 18.30 i a continuació tindran lloc els Versots de Botafocs. La Desfilada de la Sardina i el lliurament de premis Carnestoltes 2018 tancaran l’edició d’enguany.

Cartell musical

El Carnestoltes del Grau 2018 arriba amb un important cartell musical que inclou des d’una banda tribut als Beatles amb The Flaming Shakers Banda el divendres a les 23:30 fins a un concert per a públic familiar a càrrec de la Sedajazz Kids Banda, integrada per menors de 5 a 15 anys, el dissabte a les 12:00. Celebrity JukeBox, Dj Mc Páez, Perrakos Sound System, Rafa DJ, espectacle de djs familiar amb Siamiss DJ’s o Atòmica DJ’s completen el cartell musical del Carnestoltes.