El Molí la Font multiplicarà per 25 la seua superfície. La versió preliminar del Pla General Estructural, en exposició pública fins al pròxim 21 de març, projecta ampliar l’espai protegit i d’ús públic del Molí la Font fins als prop de 60.000 metres quadrats.

La previsió que arreplega el PGE planteja ampliar dels 2.350 metres quadrats actuals a 59.591 amb la voluntat d’ampliar l’espai protegit i d’ús públic del Molí la Font.

Entre les iniciatives que s’han engegat destaca el programa de visites guiades en col·laboració amb el Coto Arrosser al Molí la Font, un paratge protegit d’elevat valor ambiental, paisatgístic i també social. Aquesta iniciativa es realitza cada segon dissabte de mes.

L’ampliació de la superfície protegida del Molí la Font respon a l’aposta per impulsar un nou model urbanístic que potencie els valors ambientals del territori. El període d’exposició pública del Pla General Estructural de Castelló romandrà obert al públic fins al pròxim 21 de març. La documentació es pot consultar de manera presencial en l’edifici Quatre Cantons (carrer Enmig, 82) i en la Tenència d’Alcaldia del Grau (Passeig Bonavista, 28) en horari de 9:00 a 19:00 hores de dilluns a divendres i de 9:00 a 13:00 els dissabtes al matí. La informació també està disponible en la web www.plageneralcastello.es.