La diputada de Compromís en el Congrés, Marta Sorlí, i el Portaveu del Grup Municipal de Compromís en l’ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, veuen “justícia poètica” que l’AVE de Rajoy haja patit un retard de 20 minutos en l’AVE inaugural de València-Castelló.

La coalició, en un comunicat, ha explicat que porten anys advertint que el tercer fil provocaria que la via encara estiguera més congestionada i per açò divendres passat va decidir que cap dels seus càrrecs assistiria a l’acte inaugural.

La diputada de Compromís en el Congrés, Marta Sorlí, confessa estar preocupada pel servei de rodalies entre Castelló i València: “Rajoy avui ha viscut en primera persona el que pateixen diàriament els usuaris del rodalies. El tercer fil és una solució, i en principi provisional, que ha costat 175 milions d’euros i solament ha portat retards i precarització en els altres serveis”.

En aquesta mateixa línia també s’ha referit el portaveu de Compromís en l’ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia: “el retard de Rajoy és una anècdota de l’espantall que ha acompanyat a l’AVE des dels seus inicis. Ens preocupa que aquesta avaria haja tornat a produir retards en els rodalies, la qual cosa evidencia que perquè uns pogueren estalviar-se uns minuts milers de persones hi ha hagut d’arribar tard”.