Castelló promociona el producte local amb les jornades gastronòmiques de la Galera del Grau

Catorze restaurants del Grau participen en les VII Jornades Galera fins al pròxim 25 de febrer.

Les VII Jornades Galera del Grau permeten degustar una àmplia varietat de plats en els quals la galera és la protagonista. Tots els restaurants participants ofereixen un menú que consta de dos entrants, dos plats principals amb galeres (un d’ells arrossos) i postres per un preu de 25 o 28 euros segons el restaurant triat. Brisamar, Casa Juanito, Casa Lola, Casa Santiago, El Rincón de Ortega, Hotel del Golf Playa y Golf Azahar, La Ballena, La Ola, La Trocha, Mediterráneo, Nou Escull, Rafael Ri & Co Bistro i Tasca del Puerto integren aquest mapa gastronòmic de les VII Jornades Galera del Grau.

 

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *