Castelló reforça el servei de baldeig urbà

Castelló ha incorporat un nou vehicle de baldeig al servei municipal de neteja viària que incorpora una de les tecnologies més avançades del mercat.

La nova baldejadora disposa d’un mecanisme que permet ampliar fins als 3,5 metres d’amplària el radi de neteja de manera que s’adapta a una vorera o a una zona de calçada més àmplia sense necessitat de detenir el vehicle.

Aquesta baldejadora s’integrarà com un recurs més dins de la planificació programada en tots els districtes de la ciutat així com en casos puntuals en els quals l’ús d’aquest vehicle es considere més apropiat. Aquest nou vehicle baldeja amb aigua regenerada o de pous de baixa qualitat a pressió a la qual es poden afegir desengreixants o detergents en funció de les necessitats que es presenten.

La millora se suma a la recuperació del servei de baldeig des de setembre de 2016, quan es van recuperar les prestacions retallades amb l’anterior Govern del PP com el baldeig manual de carrers o el fregat de voreres en tots els districtes de la ciutat. La millora impulsada pel Govern Municipal s’ha traduït en un increment del baldeig, amb 1.612 serveis més en un any, gràcies als nous equips i maquinària incorporats, i al personal adscrit al servei de neteja, que ha passat de 5 a 16 treballadors. Ara es disposa de 8 equips, enfront dels 3 de l’etapa anterior. La neteja amb aigua a pressió s’ha recuperat en tots els districtes de Castelló.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *