La col·laboració Ajuntament i Servof permet contractar a 97 persones

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, i la regidora d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Castelló, han visitat els programes actius en Tetuán XIV on actualment es desenvolupen diversos tallers i programes d’ocupació en els quals participen 97 persones i que sumen una inversió global d’1,3 milions d’euros finançats a través del Servef i amb col·laboració municipal.

La visita ha permès conèixer els treballs i activitats que estan realitzant 97 persones (87 contractades i 10 amb beca de formació) en el Taller d’Ocupació VIII, un curs de neteja, l’escola d’ocupació Et formem i el de Avalem.  El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha destacat l’oportunitat que estan oferint programes com l’Avalem Joves Plus per a incorporar el talent jove en els ajuntaments i que siga precisament en l’administració més propera en la qual tenen una oportunitat de millorar les seues expectatives laborals”.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *