Castelló inverteix en la instal·lació de rocòdroms i desfribil·ladors a les escoles del Districte Nord

També s’han facilitat targetes de bono-bus a totes les escoles per tal de potenciar l’ús del transport públic en les eixides escolars.

El tinent d’Alcaldia del Districte Nord de Castelló de la Plana, Enric Porcar, ha informat d’una sèrie d’inversions que s’han realitzat en aquest i “on ells mateixos han apostat perquè les inversions i els diners del districte foren destinades a les escoles del districte”. D’aquest mode, tal com ha explicat Porcar, “vam quedar d’acord amb les escoles per instal·lar rocòdroms en quatre d’elles: CEIP Sant Agustí, CEIP Tombatossals, CEIP Bisbe Climent i IES Columbretes”. Així mateix, s’han instal·lat desfribil·ladors amb pegats pedriàtics adequats per al tamany del cos dels xiquets i xiquetes al CEIP Castàlia i al CEE Castell Vell que, a més, compten amb una formació per saber com utilitzar-los.

Porcar ha destacat que “també vam apostar per potenciar l’ús del transport públic facilitant a totes les escoles del districte totes aquelles targetes de bono-bus, per a professorat i alumnat, que requeriren en funció de les eixides escolars que anaven a fer durant tot l’any”.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *