El regidor Porcar ha anunciat que enguany l’ermita de la Magdalena comptarà amb un cicle específic d’actuacions durant les nits d’estiu.

El regidor d’Ermites de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat el tercer Cicle de Música i Dansa a les ermites de Castelló. Enguany, com a novetat “hi ha moltes més actuacions de corals i hi ha una ermita que no està dins d’aquest cicle perquè en breu presentarem un cicle específic d’actuacions musicals en l’ermita de la Magdalena i volem que hi haja d’una manera regular més nits d’estiu fantàstiques en aquesta”.

Porcar ha assenyalat que “el que vam pretendre des d’un primer moment era dotar d’una certa continuïtat a les festes de les ermites aportant, des de l’Ajuntament, cultura i festa popular”. “És el cicle més llarg de tot l’any, que comença en març i acaba en desembre, i que dóna a conéixer les nostres ermites i potencia les festes que es fan allí”, ha afegit l’edil d’Ermites.

El cicle ja està en marxa i ha passat per les ermites de Sant Josep de Censal, de Sant Roc de la Donació i per la de la Mare de Déu del Lledó.