El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha explicat que l’any que ve hi haurà “més escoles, més hores i més oferta per a aquest programa”

El regidor d’Educació, Enric Porcar ha informat que l’escola Sant Agustí s’afegeix a la iniciativa de Patis Oberts, així, el pati d’aquesta escola estarà obert els divendres de 17.00 a 19.00 hores i els dissabtes de 10.30 a 13.30 hores per a tots els alumnes i la resta de xiquets i xiquetes del barri.

La iniciativa Patis Oberts arriba així fins a vuit escoles de la ciutat: Castàlia (Nord), Lluís Revest (Nord-Est), Censal (Sud-Est), Sant Agustí (Nord-Oest) Ripollés (Sud-Oest), Manel Garcia Grau (Oest), Herrero (Centre) i Elcano (Grau).

Al respecte, el regidor Porcar ha manifestat que “quan vam posar en marxa el projecte ja va haver-hi diverses escoles que van mostrar la seua voluntat d’afegir-se a aquesta iniciativa i una d’elles va ser la de Sant Agustí. Així, durant els últims quatre caps de setmana que resten d’aquest projecte l’escola i el barri de Sant Agustí i Sant Marc podran gaudir del programa Patis Oberts”.

El titular d’Educació també ha destacat que “el dia 2 de juny acabarem amb aquesta primera edició de Patis Oberts i ho celebrarem el dia 1 amb una gran festa plena de sorpreses”. Ha afegit també que “hem pogut comprovar la gran acollida que ha tingut aquesta iniciativa, especialment els divendres de vesprada, i per això ja estem treballant en l’edició del curs que ve amb més escoles, més hores i major oferta”.