Un total de 1.120 esportistes de diferents edats i categories han participat en la Lligues d’Aficionats que organitza el Patronat d’Esports de Castelló. En la vesprada d’ahir, el regidor d’Esports, Enric Porcar, va fer lliurament dels 21 trofeus corresponents a les lligues de Futbol-7, de Bàsquet i de Futbol Sala.

Porcar va mostrar la seua complicitat a aquests esportistes de lligues no federades que competeixen “per gaudir, i com un mitjà de desconnexió de la rutina diària”. En l’acte també es va premiar l’esportivitat, una forma de reconèixer des del Patronat d’Esports, el mèrit a aquells equips que al llarg de la temporada 2017-18 no han rebut cap targeta d’amonestació.

Aquestes lligues d’aficionats s’organitzen tots els anys com una opció per fer esport i competir de forma sana i saludable, posant l’accent principalment a dur a terme el “joc net”. La lliga més veterana és la de Futbol-7 que compleix la seva 19ª edició i en la qual han participat en aquesta temporada 2017-18 un total de 38 equips (650 jugadors), seguida de la de Bàsquet que compleix 12 anys i en la qual han competit 14 equips (270 esportistes), i finalment la de Futbol Sala que celebra la seua  7ª edició amb 10 equips inscrits (200 participants).