Castelló comptarà per primera vegada amb ensenyaments professionals de dansa gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i Conselleria.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ja ha resolt la convocatòria per tal d’iniciar el procés d’admissió als ensenyaments professionals de dansa que en el proper curs, 2018-2019, tindrà per primera vegada el Conservatori Professional de Dansa de Castelló. En aquest se podrà accedir al primer curs d’ensenyaments professionals de dansa en les especialitats de dansa clàssica i dansa contemporània, i es desenvoluparà a l’IES La Plana fins que estiga construït el Conservatori Professional de Música i Dansa de Castelló.

El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha celebrat que “per primera vegada tenim un conservatori públic de dansa a les comarques del Nord que completa l’oferta formativa d’ensenyaments específics i artístics que tenim a Castelló”. A més, ha insistit en que “animem a tota aquella gent amb una sensibilitat i inquietud al voltant de la dansa a que es presenten a les proves d’accés”.

Per altra banda, la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha mostrat estar d’enhorabona perquè “per fi s’ha fet realitat una cosa que molts anys ha estat reclamada per la nostra ciutadania i per fi ens podem alegrar de que s’obri el conservatori de dansa per a la ciutat de Castelló”.

La inscripció a les proves d’accés es farà de forma telemàtica a la web de la Generalitat Valenciana, i una vegada la sol·licitud haja estat enregistrada s’ha de presentar en la secretaria de l’IES La Plana. El període d’inscripció començarà el proper 12 de juliol i romandrà fins al 20 de juliol.