La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Verònica Ruiz, ha inaugurat aquesta vesprada l’exposició ‘Amordazados’, de la fotògrafa Isabel Membrado. Aquesta s’exhibirà en la façana del Mercat Central de Castelló, un espai expositiu d’art obert a tota la ciutadania, fins a gener de 2019.

El projecte expositiu pretén promoure la reflexió sobre la representació social de la masculinitat en la societat actual per a tractar de respondre als dubtes quotidians sobre el que significa ser home i sobre els models d’identitat de gènere. Amb aquesta reflexió l’autora, que ha comptat amb la col·laboració del psicòleg Antonio Selles, també cerca indagar en les arrels del masclisme i de la societat patriarcal.

L’obra de Membrado ha estat exposada en Centre Cívic del Port de Sagunt, dins de la Programació de la XV Edició del Festival Imaginària Fotografia en Primavera i en el Auditori de Catarroja. A més, la fotògrafa ha format part de nombrosos projectes i ha exhibit les seues obres en espais com La Casa Mundina de Vila-real, el MUCBE de Benicarló, el CTAC de Castelló o CaRevolta de València.