Ignasi Garcia, regidor de Transparència, destaca que “hi ha propostes de reformar espais que estan sense tocar des de l’any 1976”

El regidor de Transparència i Modernització, Ignasi Garcia, així com els tècnics del departament de Participació Ciutadana segueixen amb les reunions amb els impulsors de les propostes guanyadores de Decidim 2018.

En aquesta ocasió, s’han reunit amb els autors de les propostes de reformar els banys del CEIP Lluis Revest i el pati del CEIP El Pinar. Així, en el districte est, l’escola Lluís Revest podrà reformar íntegrament els banys de l’edifici, ja que des de l’any de la seua construcció, 1976, aquestes instal·lacions han patit una gran deterioració fent-les inadequades per a l’ús dels xiquets i xiquetes. Embossos i fugides són dos dels principals problemes que es veuen reflectits diàriament. Sobre aquest tema, Garcia ha volgut lamentar que “si des de 1976 no s’havia actuat en aquest edifici és perquè els anteriors governs vivien d’esquena a la ciutadania i ara som nosaltres els que estem escoltant les seues necessitats”.

D’altra banda, el CEIP El Pinar, en el districte Grau, serà un altre dels beneficiaris dels Pressupostos Participatius 2018, podent transformar el pati de l’escola en un espai coeducatiu per a fomentar la convivència dels i les alumnes del centre, millorar els espais exteriors amb elements lúdics de joc i continuar desenvolupant el projecte ‘Patis Coeducatius’, en el qual es treballa des del curs 2016/2017.

Per a l’edil de Transparència aquestes reunions estan generant “molta satisfacció en veure que darrere de cada proposta hi ha una comunitat i una sèrie de gent que l’ha treballat fins al punt que els xiquets de dos anys del CEIP El Pinar han estat dibuixant com volen que siga el seu nou pati, la qual cosa ens provoca un gran somriure i anem a treballar per a poder aconseguir-los el pati que desitgen”.