La XVII edició canvia la seu al Centre Cultural La Marina del Grau

El proper divendres, 9 de novembre, a les 20:30 es celebrarà la XVII Festa Homenatge a l’Esport Base de Castelló, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports. Aquest any la gala canvia d’ubicació i tindrà lloc en el Centre Cultural La Marina, al Grau de Castelló.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha presentat aquesta edició de la gala acompanyat dels esportistes castellonencs que rebran un homenatge especial per la seua trajectòria esportiva i per ser un exemple dels valors de l’esport. Aquest any seran dos: l’heptatleta del Playas de Castelló Bàrbara Hernando i el piragüista del Real Club Náutico de Castelló, Vicente Claramonte. Hernando ha estat campiona d’Espanya en vàries categories, ha participat en campionats europeus i mundials a nivell de club i amb la selecció nacional i té el rècord d’Espanya de pentatló des de 2011. Per la seua part, Claramonte ha sigut campió d’Europa i bronze en el mundial de caiac polo amb la selecció espanyola, i a més fa una dècada que participa al màxim nivell continental amb el club.

Aquest any es premiarà un total de 36 esportistes joves, 21 homes i 15 dones, de 26 clubs diferents i 23 modalitats esportives.

També en aquesta edició es farà una distinció especial a esportistes que han sigut campions d’Espanya o hagen aconseguit la internacionalitat amb la selecció espanyola absoluta en els últims anys. Seran set els guardonats en aquesta categoria: els atletes Víctor Ruiz Orden, Alexis Satre Arnau, Cristina Ferrando Fores i Eric Peñalver Napoleón; la jugadora de rugbi María Ahis Adell; Silvia Albarracin Vilarroig per pesca submarina; i Sergio Corbella Trillo en caiac polo.

La Festa Homenatge a l’Esport Base de Castelló, en col·laboració amb el Col·legi de Psicòlegs, vol continuar incentivant els valors al voltant de l’esport. En aquesta línea, es projectaran cinc vídeos elaborats pels clubs de la ciutat on els protagonistes són els seus esportistes.