La gran quantitat de propostes per a escolars que s’impulsen des de l’Ajuntament reafirmen Castelló com a ‘Ciutat Educadora’

 La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, dirigida per Enric Porcar, ha publicat la Guia Educadora per al curs 2018-2019. La Guia Educadora és una eina per a les escoles, les AMPES i per a tota la comunitat educativa perquè “en aquest govern defensem l’educació com a un pilar fonamental”, ha expressat l’edil Porcar.

La Guia Educadora s’articula en set àmbits, en els que aquest any s’han creat noves iniciatives. Salut Pública, que enguany ha introduït quatre noves activitats, Sostenibilitat Ambiental, Seguretat Pública, Serveis a la Ciutadania i Concursos, Promoció Cultural i Esportiva, Oci i Temps Lliure. Aquests últims àmbits són els que han ampliat la seva oferta amb iniciatives del Patronat de Festes; les activitats esportives s’han separat de les culturals i educatives, i s’ha incorporat la campanya ‘Patis Oberts’ i activitats sobre l’assetjament escolar.

La nova guia es pot trobar a les escoles en format cartell i tríptic perquè la introduïsquen a les eixides i en les seues programacions anuals. Porcar ha remarcat que l’objectiu de la guia és “que tota la gent implicada en l’educació tinga a l’abast totes les activitats educatives que llancem des de les diverses àrees de l’Ajuntament”.

Per a obtenir més informació es pot consultar el web de l’Ajuntament de Castelló de la Plana www.castello.es en l’apartat d’educació, Guia Educadora, ja que aniran incorporant-se més activitats.