El regidor d’Esports, Enric Porcar: “Des del Patronat d’Esports valorem positivament la continuació del cicle any rere any i agraïm  als clubs implicats per fer d’açò una realitat”

El Raval acull la 27a edició del Cicle de Muntanya organitzat pel Centre Excursionista de Castelló, el Club Trepa Castellet, el Club de Muntanya de Castelló i el Espeleo Club Castelló, i patrocinat per l’Ajuntament de Castelló i el Patronat d’Esports. Les projeccions comencen a les 20h i l’accés serà gratuït. “Des del patronat d’Esports valorem molt positivament aquest cicle de cinema, una per la trajectòria que té i l’altra per la implicació de diversos clubs per poder fer realitat aquesta proposta cultural” ha afirmat Enric Porcar, Regidor d’Esports a l’Ajuntament de Castelló.

Durant aquesta setmana, des del dilluns 12 fins al divendres 16 de novembre, es projectaran una sèrie de pel·lícules i curts en els quals els espectadors i les espectadores podran viatjar fins a diferents punts elevats de la geografia universal, des de l’Everest, passant per Indonèsia fins a la Serralada de Gredos.

“En els últims anys s’ha millorat considerablement el nivell i ha passat ser un dels cicles de cinema vinculat a la muntanya més importants de l’Estat”, ha assenyalat Porcar. Per això pel·lícules com ‘Everest, un reto sobrehumano’ que es projectarà el dimecres 14 de novembre; o el curt, ‘Legend’ el dijous 15, estan premiades a millor pel·lícula i al millor curt, en un concurs presentat dintre del mateix cicle.