El regidor d’Esports ha explicat que “hem rebut la telefonada de la Diputació acceptant una reunió dilluns que ve”

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha confirmat avui que la Diputació ha acceptat finalment la petició de reunió realitzada la setmana passada pel Acord del Grau i els clubs usuaris del Pablo Herrera en la qual instaven a la institució provincial a realitzar una reunió conjunta per a buscar la millor solució per a la instal·lació esportiva.Així, Porcar ha confirmat que ha rebut una trucada de Diputació “acceptant la reunió, que finalment tindrem dilluns que ve 19 de novembre”.

Porcar ha manifestat que “considerem que és imprescindible actuar en el pavelló Pablo Herrera i fer-ho al més prompte possible. Per açò, els partits signataris del Acord del Grau, juntament amb els clubs usuaris de la instal·lació esportiva, vam dirigir la setmana passada una carta a la Diputació Provincial en la qual instàvem a totes les parts implicades a reunir-nos per a buscar una solució als problemes en la infraestructura del Pablo Herrera”.

A més, el regidor d’Esports ha recordat que “l’Ajuntament ha posat damunt de la taula un bon projecte, que a més està consensuat amb els clubs i que resoldrà el problema de les entrades d’aigua i del paviment. Es tracta de buscarr la manera de començar les obres com més prompte millor i per a açò és necessari que ens asseguem la Diputació, l’Ajuntament, els clubs i els tècnics responsables”.