Porcar ha manifestat que “és molt important que Castelló estiga representat en aquest congrés com a exemple de ciutat educadora”

El regidor d’Educació a l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, juntament amb l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, ha assistit al XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores en la ciutat portuguesa de Cascais, on s’han tractat temes com la construcció de les ciutats pensades per a les persones. “És molt important que Castelló estiga representada en aquest congrés com a exemple de ciutat educadora” ha afirmat Porcar.

Durant la jornada, l’edil ha presentat dos models educatius de transformació posats en marxa a la ciutat de Castelló com són el ‘Pintaescola’ i ‘l’Escola Canta’ en el format de les pantalles intel·ligents.  Dos projectes pedagògics, didàctics i cooperatius impulsats per la Regidoria d’Educació, on han participat més de 30 escoles i 1.500 escolars durant aquest any.

El regidor ha explicat la importància “d’aquest moviment que va més enllà de l’educació formal, és a dir, repensar models de ciutat en tots els àmbits, àrees i municipis, implicant a tota la societat per a un canvi real” d’acord amb la Carta de Ciutats Educadores presentada en Cascais.

“Ha estat un honor poder explicar dues iniciatives com són ‘l’Escola Canta’ i el ‘Pintaescola’ en el Congrés Internacional de Ciutats Educadores” ha manifestat Enric Porcar. “Rebre el reconeixement i les felicitacions de responsables d’altres ciutats, ens carrega d’energia per a continuar treballant per fer de Castelló una ciutat cada vegada més educadora” ha expressat el regidor.