Ruiz explica que “amb aquest projecte es pretén dignificar el districte introduint la pintura mural com un element artístic-cultural de la vida en el barri”

La Regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló i tinent d’Alcaldia Oest, Verònica Ruiz, ha visitat els murals del districte Oest per valorar els treballs realitzats pels diferents artistes dintre del projecte ‘Crida a projecte: il·lustrant murals urbans’ impulsat per la tinència d’alcaldia de la zona, encapçalada per Verònica Ruiz.

“Amb aquest projecte es pretén dignificar el districte introduint la pintura mural com un element artístic-cultural de la vida en el barri” ha manifestat la regidora, de la mateixa manera que “implica als veïns fomentant la relació entre els ciutadans i els artistes” ha afegit Ruiz.

Les associacions del Grup Roser i San Lorenzo, ja gaudeixen dels seus murals a càrrec dels artistes David Ruíz i Mario Campos, respectivament. D’altra banda, en la Quadra del Borriolenc (Verònica Fabregat), La Joquera (Enric Redón), San José Obrero (Anna Dobon) i San Arturo (Belen Segarra), els artistes estan realitzant els seus treballs en les diferents zones del districte. A més a més, en Cardenal Costa i Maset Blau, els pintors José Rambla i Juarez Casanova, començaran els treballs d’ací a poc temps.