La vicealcaldessa i regidora de Participació, Ali Brancal, afirma que “és una bona iniciativa que repetirem sense dubte en 2019”

El curs ‘Participació i Associacionisme en l’Administració Local de l’Ajuntament de Castelló de la Plana’, impulsat per l’àrea de Participació, encapçalada per Ali Brancal, ha permés conéixer els suggeriments dels funcionaris i formar-los per impulsar una millor gestió de les qüestions relacionades amb l’associacionisme a Castelló.

Un total de 20 treballadors del consistori, pertanyents a 13 departaments o àrees, van participar en el mateix i han valorat el curs com a molt útil pels seus treballs. “La nota mitjana de valoració respecte al curs ha sigut de 9,13 punts. Per tant, podem dir que ha sigut una molt bona iniciativa i per això, volem fer un altre per a febrer de 2019”, ha assenyalat la vicealcaldessa i regidora de Participació Ciutadana de Castelló, Ali Brancal.

A més a més, el curs ha permés conéixer les propostes dels treballadors. Han remarcat la necessitat de fomentar la formació del teixit associatiu, per tal que coneguen el procés de sol·licituds i tràmits o qüestions genèriques de temes legals o fiscals, així com l’existència d’un punt d’assessorament a associacions a l’Avinguda Germans Bou, entre d’altres. “Amb el curs hem conegut les inquietuds i totes les qüestions que es poden millorar per facilitar i afavorir la relació entre la institució i les associacions de la nostra ciutat”, ha indicat Brancal.