Ruiz ha afirmat que ‘és una excel·lent plataforma de visibilització per a joves ballarins i ballarines i que ha facilitat que molts estiguen ballant en les companyies més prestigioses”

La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha presentat en roda de premsa les bases per a la XXIII Convocatòria del Premi Nacional de Dansa ‘Ciutat de Castelló’, amb el que el consistori col·labora juntament amb l’Associació Cultural Terpsícore, Fundació Dávalos Fletcher, l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació de Castelló, i amb el patrocini de BP Oil i FACSA.

L’edila ha explicat que “ja són 23 anys preparant aquest premi que és fonamental per a la dansa i per a la ciutat de Castelló”, i que gràcies a aquest premi moltes xiques i xics que estan treballant i estudiant dansa han pogut fer un salt qualitatiu a companyies nacionals i internacionals i dedicar-se professionalment a aquest món”.

Gabriella Foschi, representant de l’Associació Cultural Terpsícore ha manifestat que “amb aquesta convocatòria Castelló és per un cap de setmana capital de la dansa del país”, i que “el període d’inscripció romandrà obert fins al dia 4 de març”. Els premis estaran repartits en dos seccion, el premi a la interpretació, valorat amb 4.000 €, i un segon dotat amb 1.000 € per especialitat.

Ruiz ha expressat que “la Convocatòria Nacional de Dansa Ciutat de Castelló és una excel·lent plataforma d’oportunitat i visibilitat als joves ballarins i ballarines que ha propiciat que molts d’ells estiguen ballant en les companyies professionals més prestigioses”.