La instal·lació ha sigut reestructurada i compta amb nous mòduls

Els ciutadans de Castelló ja poden gaudir d’una nova zona d’skate remodelada i ampliada. El Patronat d’Esports ha invertit 16.577 euros (IVA inclòs) en la reestructuració de l’espai i la instal·lació de quatre nous mòduls.

L’estructura dels nous mòduls és de fusta tractada per a exteriors, tal i com són a les instal·lacions més professionals. Aquest material permet absorbir millor els impactes i esmorteir les caigudes. El Patronat ha treballat estretament amb els clubs d’esports urbans de la ciutat a l’hora d’escollir materials i fer el redisseny del skatepark.

“Era necessària una reestructuració i remodelació perquè estava molt deteriorat”, assenyala Mario Alonso, del club Rolling Castelló. El regidor d’Esports, Enric Porcar, afegeix una reflexió del que suposa aquesta millora per al barri: “Li dona un aire nou a la zona. Aquest barri requereix d’intervencions urbanístiques i estètiques; però també d’aquest tipus d’actuacions, d’habilitar una zona esportiva que la gent jove puga fer seua, són molt positives”.

Per la seua part, Ivan González (Skate Club Castelló), opina que “és un pas endavant en l’evolució d’aquest esport a Castelló, sobre tot de cara a la gent jove que es vol formar en esports urbans. Ara ja tenim mòduls per a tots els nivells, de cero a professional, i això és molt important de cara a l’aprenentatge i pensant també en l’Escola Municipal Skateboarding”.