Porcar anuncia que “cap a l’estiu l’actuació temporal per evitar les filtracions en la coberta d’infantil serà total”

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Enric Porcar, ha fet una reforma de tot el sistema d’il·luminació a l’escola Isidoro Andrés. “Permetrà millorar molt la il·luminació de tot el centre, no sols en les aules sinó també en els passadissos”, ha defensat Porcar.

A més a més, amb la reforma, que ha estat valorada en 73.271,43 euros, també s’han instal·lat detectors lumínics per afavorir l’eficiència energètica. El regidor d’Educació ha volgut destacar que es tracta de l’escola més gran de Castelló i, per aquest motiu, l’estalvi serà notable.

Nou accés a les aules d’infantil

L’àrea d’Educació també ha construït un accés diferenciat per a les aules d’infantil valorat en 4600 euros per donar resposta a una demanda de l’escola i amb l’objectiu de facilitar l’entrada i la sortida dels escolars, perquè “permet que els xiquets que tenen major dificultat a l’hora de ser recollits o deixats en l’escola, ho tinguen més fàcil, ja que les famílies podran accedir directament a les aules gràcies a aquest accés” ha explicat el regidor, Enric Porcar.

Aquestes dues actuacions -la il·luminació i el nou accés- se sumen a l’adequació temporal perquè no hi haja filtracions d’aigua en la coberta d’infantil. A més a més, l’edil ha anunciat que “cap a l’estiu es farà una actuació total valorada en més de cent mil euros”.