La regidora de Cultura ha manifestat que “l’únic que pretenia Vidal era embrutar el procediment calumniant al govern i a mi mateixa”

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha demanat hui la dimissió al regidor de Ciudadanos, Vicente Vidal, després de les “greus acusacions que aquest ha fet en mitjans de comunicació en dir que des de la Regidoria de Cultura hem evitat que algú es presentara al procés de selecció de director o directora de la Banda Municipal de Castelló”.

D’aquesta manera, Ruiz ha exigit a Vidal que “deixe de fer acusacions que no pot provar, perquè menteix més que parla, i que òbriga el sobre que va aportar al notari i siga responsable i conseqüent amb les seues accions”.

Davant la negativa de Vidal d’obrir aquest sobre, “del qual va presumir en el plenari”, l’única realitat que hi ha és que, com ja era evident en aquell moment, “l’únic que pretenia Vidal era embrutar el procediment calumniant al govern i a mi mateixa, el qual és d’una baixesa moral molt gran”.

Ruiz ha recordat que el portaveu adjunt de Ciudadanos, Vicente Vidal, va reconéixer en un ple que havia depositat un sobre davant notari en el qual havia escrit el nom i cognoms de qui ell considerava que anava a ser el guanyador o guanyadora de l’oposició a director o directora de la Banda Municipal de Castelló.

A més, la regidora ha recordat que tant Ciudadanos com el Partit Popular van afirmar l’abril de 2017 que l’equip de govern municipal havia dissenyat les bases del concurs oposició lliure a mida per a una persona en concret. Aquestes acusacions, recollides en premsa, es van fer no solament abans que es realitzaren les diferents proves de l’oposició, sinó molt abans que hi haguera algun aspirant al lloc. En aquell moment, tots dos grups de l’oposició van afirmar conéixer el nom i cognoms de qui seria el guanyador o guanyadora de la plaça.

Ruiz ha insistit que “és vergonyós que representants públics hagen posat en dubte la professionalitat dels treballadors de l’Ajuntament i de catedràtics i experts dels conservatoris valencians amb l’únic objectiu de fer mal al govern municipal”.

La regidora de Cultura ha afegit que “amb la seua obstinació de dinamitar tot el que realitza el govern municipal, han denigrat una institució tan volguda pels castellonencs i les castellonenques com és la Banda Municipal i per això, des de la Regidoria de Cultura, exigim que tant el Partit Popular com Ciudadanos es disculpen públicament i assumisquen la vergonya que significa l’ús partidista de les institucions públiques per a atacar a un adversari polític”.