Garcia explica que “la reunió ha estat d’enteniment, i també de coincidència en temes que no poden continuar així, com és la firma d’un conveni entre el Club i l’Ajuntament”

Compromís per Castelló s’ha reunit amb el Club Deportivo Castellón, per posar sobre la taula les necessitats, prioritats i inquietuds que té tant el club com el grup municipal. El vicealcalde i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, i el regidor d’Esports, Enric Porcar, es van reunir amb Vicente Montesinos, president del Club, per tal de concretar certs aspectes relacionats amb el manteniment del club i de les instal·lacions. “Entenem que la reunió va seguir una bona sintonia, i vam coincidir en molts punts per on volíem anar treballant” ha afirmat l’edil Garcia. 

Regularitzar l’activitat del Club Esportiu Castelló en el camp de Castàlia ha estat el tema principal de la reunió, on el portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia ha recordat que “des de 2017, Compromís tenia una proposta, que era un vot de confiança a la nova directiva quan van agafar el Club que estava a punt de desaparéixer i que no es va firmar”, fet que ha desafavorit la relació entre l’Ajuntament i el club.

Tanmateix, Garcia ha explicat que “el Club Esportiu Castelló ens ha portat una proposta, la qual cosa agraïm, i que segueix prou la línia del que nosaltres pensem que haurien de ser les relacions entre el Club i l’Ajuntament quant al manteniment d’instal·lacions, relació amb la publicitat i la cessió d’entrades” al que ha afegit que “ha de ser la comissió que vam crear en l’abril de 2018, qui ha de tancar la proposta del conveni”. 

 “És important que aquesta comissió actue, ja que no pot ser que, després de quasi un any, aquesta comissió no haja sigut capaç d’articular entre tots els grups quina és la proposta de relació entre l’Ajuntament i el Club Esportiu Castelló” ha manifestat el portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.

També s’ha parlat de la remodelació de l’estadi Castàlia, “una instal·lació municipal que necessita inversió. Som conscients de que aquesta instal·lació necessita millores i en eixe sentit es va aprovar al Plenari de l’Ajuntament un milió d’inversions per a l’estadi”. 

Finalment, la necessitat de crear una ciutat esportiva per al Club ha estat l’últim dels punts abordats a la reunió, ja que “des de Compromís per Castelló pensem que l’esport mou Castelló i creiem que l’esport base genera activitat en els xiquets i xiquetes” ha explicat Ignasi Garcia. En aquest sentit, “encara ens falten dades i veure les possibilitats abans de comprometre’ns a res, no anem a fer falses promeses perquè no forma part de la nostra filosofia” ha conclòs el portaveu de Compromís per Castelló.

Garcia ha manifestat que “la reunió ha estat d’enteniment, i també  de coincidència en temes que no poden continuar així, com és que no hi haja un conveni firmat de relació entre el Club Deportivo Castellón i l’Ajuntament de Castelló, la necessitat d’inversions i sobretot, en estar disposats al diàleg i arrimar postures”.