S’espera que 1.500 persones arriben a Castelló aquest cap de setmana

Avui comença el VII Campionat d’Espanya de Natació per Comunitats Autònomes en categoria infantil i junior, en el qual participaran 460 nadadors i nadadores de 16 seleccions de tot el territori estatal. La piscina Olímpica serà la seu d’aquesta competició que es desenvolupa en quatre sessions: divendres per la vesprada, i dissabte i diumenge pel matí i per la vesprada.

“Els millors nadadors infantils de cada comunitat autònoma vindran a un campionat que és molt atractiu i molt important de cara a veure el que seran futurs grans esportistes”, ha explicat Marco Rivera, president de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha recordat la importància d’aquest tipus d’esdeveniments per al turisme local: “Castelló tornarà a ser el centre d’atenció de la natació a nivell estatal, acollint al llarg del cap de setmana vora 1.500 persones entre esportistes, tècnics i membres de l’organització. El fet que cada cap de setmana tinguem algun esdeveniment esportiu potent, genera un dinamisme molt positiu pera sectors com l’hostaleria”.

Per la seua part, el secretari general de la Real Federació Espanyola de Natació, Antonio Ollé Dorca, ha volgut destacar les qualitats de la piscina Olímpica: “Una de les millors piscines d’Espanya, en la que hem fet molts campionats i competicions, i en la que pretenem fer-ne moltes més”.