La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha explicat que fa un any i mig que va preguntar en comissió qui i com es decideixen les concessions de locals a associacions, però que l’equip de govern continua duent aquest tema amb opacitat.

Ali Brancal, regidora de Compromís per Castelló ha explicat que “volem saber qui i com decideix sobre les concessions de locals a les associacions de Castelló. La ciutadania ha de conèixer el cost dels diferents locals per tal de poder valorar en què es gasta l’ajuntament els seus diners”.
La representant de Compromís per Castelló ha comentat que “tenim pendent la resposta des d’octubre del 2011, però el PP continua amb l’opacitat en aquesta qüestió. Entenem que cal rendabilitzar l’ús dels locals i que siguen compartits per més d’una associació; a més a més, també volem saber si hi ha alguna associació pendent de concedir-li el local”.
Ali Brancal ha comentat que “fa temps que volem saber les condicions en les quals es cedeixen els locals i les obligacions i responsabilitats per totes les parts. Ni tan sols tenim clar les responsabilitats en el cas de danys o les a compte de qui corren les assegurances. És un tema en el qual cal la màxima transparència per evitar greuges comparatius entre associacions i possibles discriminacions”.
Finalment, la regidora ha afegit que “recordem que tenim també pendent resposta de quines associacions tenen permís per tindre bar en la seua seu i en base a què”.